ENGLISH HERITAGE CHALLENGE-252K

Medalja je napokon u mojim rukama, nakon nekoliko mjeseci čekanja. Jedan jedini izazov, koji sam odlučila trčati. Razlog je samo izgled medalje. Znamenitosti Londona. London mi je „Ah“. A medalja je tako neobična, dinamična. I sigurno mogu reći najljepša koju imam.

Turistička agencije je počela sa organizovanjem izazova. Prijava na izazov, istrčati zadati broj kilometara u određenom vremenu i medalja je tu. Naravno, kako nije bilo putovanje zadnje dvije godine, skoro sve trke su odgođene. Onda su svi počeli sa virtualnim trkama. Nisam sigurna da li je ova agencija i prije pandemije imala izazove ili su počeli i oni sa pandemijom. Kako god…
Virtualne trke, koje su se održavale, a za koje se plačala startnina po istoj cijeni kao da se regularno i organizuju mi nisu bile ok, platiti sve: okrepu, zaustavljanje saobraćaja, medicinsku pomoć i sve što ide u sklopu trke, a na kraju sam trčati. Znači, samo pare. Hvala, ne.

Sasvim slučajno sam ugledala medalju i izazov – „English heritage“. Pročitavši datelje i uslove izazova, skontala sam da imam mjesec dana da istrčim zadane kilometre, koje je inače trebalo istrčati u 3 mjeseca. Ali kako sam počela sa pripremama za maraton, slijedi i brojanje kilometara po planu. I ne samo da mogu za mjesec dana završiti, nego i prije. Super, ide prijava.  

Za manje od mjesec dana istrčala sam 252k. Sva sretna, logično. Na mail sam dobila i sljedeće riječi organizatora :

Ko je to osvojio još jednu medalju? 🙂

Izgleda da imamo novog Usain Bolta u klubu. 🙂

Čestitamo ti na uspešno završenom English Heritage Virtual Challenge-u. Sledeći put se moraš prijaviti za neki veći izazov jer ti trčanje zaista odlično ide, ovo je za tebe suviše lak zadatak. Tvoj izazov se ovde završava, ali to ne znači da treba da staneš sa svojim treninzima. Pronađi novu motivaciju i samo nastavi da kidaš kao i u ovom izazovu.

Nadamo se da ti je prijalo druženje sa nama i da smo bar malo uspeli da ti dočaramo prelepo i bogato englesko nasleđe.

Hvala ti što si deo naših Virtual Challenge-a i nadamo se da se ubrzo vidimo na nekoj novoj stazi. Do tada, prati naše društvene mreže, budi u toku sa svim dešavanjima i saznaj šta to novo i zanimljivo spremamo za tebe. 🙂

Tvoj Run Away tim!

Završim ja izazov. Presretna, još malo i medalja putuje u Sarajevo. A kako je agencija u Beogradu, dala sam adresu drugarice, jer su prekogranični troškovi užasni. (Ne pitajte kako znam, ehehh). U mjesecu septembru je Sarajevski polumaraton, taman mjesec dana po završetku izazova. Drugarica trči polumaraton i ja dobijem medalju. Sve sam ja isplanirala, sve! I dešava se da medalja nema. Nisu kao stigle, putuju (iz Kine)… Tuga…

Ja dolazim u Beograd na Plavi krug u decembru, medalja još nema, putuju još uvijek kako kažu. Kad su napokon doputovale, ode medalja na pogrešnu adresu (ne samo moja, kako kažu organizatori). I evo januar – MEDALJA JE NAPOKON U SARAJEVU !!!

Teže je bilo dobiti medalju kao medalju, no istrčati zadate kilometre.
Toliko o IZAZOVU !  

.

.

Copyright © 2022 [riječ po riječ]. All Rights Reserved / Sva prava zadržana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s